Iako su poznati brojni detalji vezani za brak i odnos Kristine Kockar i Slobe Radanovića, stjuardesa je danas tokom ispijanja jutarnje kafe u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i Mikijem Đuričićem otkrila nešto što domaća javnost do sada nije znala.

Naime, Kristina je u razgovoru sa košarkašem otkrila zbog čega nije želela da uzme muževljevo prezime, iako se dva puta udavala za njega – prvo pred matičarem, pa potom u crkvi. Čuvši to, Miki, koji je bio u prolazu, odmah joj je postavio škakljivo pitanje.

“Je l’ moguće da nisi uzela njegovo prezime? Kakva si ti džukela”, rekao je Miki, a onda je usledilo Kijino opravdanje.

“Nisam zbog dokumenata. Bila sam u Abu Dabiju, tamo sam imala ličnu kartu, dozvolu za letenje, medicinski karton, diplomu… Sve moram da menjam onda. To smo na građanskom venčanju rešili”, objasnila je Kija, dok je Miki istakao kako je ubeđen da to Slobini roditelji ne bi dozvolili.

“Da su to čuli ovi, odmah bi prekinuli venčanje”, dobacio je Miki.

“Ma, kako ne! Slobodan i ja smo se dogovorili tako, nije problem uopšte. Morala bih sve da menjam, htela sam posle da dodam prezime, ali drago mi je što nisam, morala bih opet da menjam sve”, objasnila je Kristina.

Kija priznala šta oseća prema Slobi: “Žao mi je što nismo uspeli” (video)


scandal!printscreen