Sloba Radanović i njegova devojka Luna Đogani, i dalje su najpopularniji par u “Zadruzi”, a njihova afera koju prate milioni još privlači pažnju gledalaca.

Međutim, ima i onih koji smatraju da je cela španska serija, u koju je uključena i Slobina supruga Kristina Kija Kockar, počela da zamara. Problem je u tome što su “ispucali” sve adute jako brzo – preko noći su postali zaljubljeni par koji pati zbog ljubavi. Ubrzo su počeli sa seksom, a zatim i sa beskrajnim svađama, raskidima i patetičnim mirenjima.

“Nije mi jasno šta nam još produkcija može pokazati u vezi sa Lunom i Slobom! Nismo toliki retardi da za ovo vreme nismo shvatili ko su i šta su. Sve su pokazali, šta se pokazati može. Nisu više zanimljivi, pa bi dobro bilo da nas ne smaraju više sa njima!”, glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Imajući u vidu da su prilično privilegovani zbog popularnosti, da u celoj priči pomažu i njihovi roditelji, a pre svih Lunina majka Anabela Atijas, ipak će morati malo više da se potrude.

Komentatori su čak i napravili spisak aktivnosti za Lunu i Slobu, to jest, predloge kako da održe popularnost i mesto u kadru:

1) Mnogo više seksa.

2) Trudnoća.

3) Sloba da se pomiri sa suprugom Kijom.

4) Da uđe Anabela.

5) Da Luna prevari Slobu sa Anđelom Rankovićem.

6) “Trojka” – Sloba, Luna i supruga Kija (ovo je praktično neizvodljivo, ali baš zato…)

7) Slobin razvod u “Zadruzi”.

8) Slobino i Lunino venčanje u “Zadruzi”.

Sloba i Luna su odlučili da će OVDE živeti (video)


scandal!printscreen