Usekoro kreće treća sezona rijaliti programa “Zadruga”, a svi čekaju da vide šta im je novo produkcija pripremila i ko će sve biti učesnik “Imaginarijuma”!

Naime, u javnosti se pojavio spisak od 47 potencijalnih učesnika.

Za sada se produkcija oglasila i potvrdila učešće samo nekoliko učesnika, a jedan od njih je Filip Mijatov.

Filip je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije. Međutim, uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode.

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Belu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i “zavrti priču”.

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje.

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namešteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dve sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

Ukoliko David ne bude ušao sa Koraćevom, svi veruju da će ovo biti kraj njihove ljubavne romanse.

FILIP MIJATOV PIŠE KNJIGU: BIZNISMEN OTKRIO OVE TAJNE POZNATIH CICA!


scandal!printscreen, instagram