Anabela i Andrej Atijas su prošle nedelje su otputovali u Pariz sa ćerkom Blankicom kako bi proslavili njen rođendan rođendan.

Sa njima je otišla i Anabelina kćerka iz prvog braka Nina, koja je do skoro bila kod oca Gagija Đoganija!

Zbog ove situacije Gagi je očajan, a posebno jer ga Anabela nije obavestila da ćerku vodi van zemlje. Gagi je u intervju otkrio da je ljut na Anabelu što je otišla bez pitanja sa Ninom i kako ispada da je on loš otac:

Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni reč nije rekla. Ja sam za nju ništa, ona se ponaša kao da to nisu moja deca!

On je bivšu suprugu optužio da  vodi kćerku gde ona hoće, bez ikakvog pitanja.

Zna da joj za to ne treba saglasnost, pa to koristi i dete vodi gde stigne, a mene ni o čemu ne obaveštava! Ona ima puno starateljstvo nad decom i misli da je ne treba da znam gde su mi i šta rade kćerke! A kad joj je frka, ona me koristi i dobar sam joj za sve! Decu mi je uzela na prevaru!

Gagi je ispričao šta se desilo  kada su se razveli:

Mi smo tada rešili da se sporazumno razvedemo i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavluje sa advokatom, a ja sam. Pitao sam je ”Šta će ti advokat kad smo se ti i ja o svemu dogovorili?”.

On tvrdi da ga je Anabela tad prevarila i dala mu da potpiše nešto na šta on ne bi pristao:

Rekla mi je da to tako treba i dala neki papir da potpišem. Tek posle sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad decom, da gubim svako pravo!

On kaže da je Anabeli slepo verovao, ali da nikad nije prestao da se brine o kćerkama Nini i Luni:

Ja sam Anabeli verovao a ona je to iskoristila i na prevaru mi uzela decu, a ja to nisam hteo! Lunu i Nini volim i nikada mi nije bilo teško šta god da treba da za njih uradim, njih dve su mi sve na svetu!

Anabeli je dao veći stan dok je on otišao u garsonjeru.

Po pitanju podele imovine dao sam Anabeli veliki stan bez reči, a ja sam otišao i uzeo neku garsonjeru jer za mene je to dosta pošto sam već sam.

– Jel vidite šta sad Anabela radi? Usred školske godine ona vodi moje dete, a da mi barem kaže gde ide i da i Nina ide sa njima! Ona bukvalno radi šta joj se prohte i briga je za sve!

Na kraju je dodao:

Kada bih progovorio o Anabeli za tri sata bi se spakovala i otišla u Sarajevo! Imam mnogo toga da kažem, ali neću zbog kćerki!


scandalIvan Vučićević