Popularni pevač i rijaliti učesnik, Nenad Marinković Gastoz, nedavno je sa prijateljima otputovao na Tajland. Međutim, kako se korona virus širi po svetu i kako je svaka zemlja donela određene odluke o načinu ulaska u zemlju, Gastoz je rešio da ostane tamo kako na nekom aerodromu ne bi ostao u karantinu.

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

Nakon pakovanja afere sa teniserom, Kija OBELODANILA! Konačno srećna u LJUBAVI!

Milici Pavlović pozlilo usred restorana?! Odmah popila lekove – Prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje!

Naime, kada su njegovi prijatelji, sa kojima je došao, rešili da krenu za Srbiju on je odlučio da tamo ostane narednih mesec ili dva, prenosi Blic.

Njegovo društvo je spakovalo kofere i vratilo se za Beograd, a Gastoz još uvek boravi na Tajlandu.

Mnogi fanovi su komentarisali kako će ostati bez novca, no on to sve do danas nije želeo da komentariše. Na svom Instagram storiju poručio je da večeras kreće sa snimanjem uživo videa na popularnoj društvenoj mreži Jutjub gde će njegovi fanovi moći da doniraju novac.

– Uskoro ćemo da napravimo foru sa Jutjub lajvom, tako da će dole biti donacije – rekao je Gastoz i dodao da će početi da naplaćuje reklame na svom Instagram profilu.

– Ko hoće da ga reklamiram šta god da radi, jedan stori 50 evra, dva dana na zidu da stoji slika 150 evra. Šta god da hoćete da reklamiram, tu sam za vas – rekao je kroz osmeh Marinković.

S obzirom na to da samo put i smeštaj na Tajlandu iznose najmanje 1.110 evra, ne čudi što je pevač pokrenuo ovakvu akciju!

Međutim, sada je objavio na svom Instagramu fotke na kojima ljubi atraktivne Italijanke. Izgleda da Gastoz ne brine mnogo zbog korona virusa, s ozirom na to da svi lekari preporučuju da se izbegavaju bliski kontakti sa drugim ljudima.


ScandalInstagram Printscreen