Pevačica Goca Tržan se sa suprugom Rašom i ćerkom iz prvog braka Lenom preselila u miran kraj Beograda, daleko od gradske vreve.

Za svoj dom su odabrali sprat trospratne kuće sa velikim dvorištem, a komšije iz ušuškane ulice kažu da iako se njihovi susedi ne menjaju često, drago im je što je upravo pevačica deo njihove družine.

Svi smo se iznenadili kada smo videli da se upravo Goca Tržan doselila u naš komšiluk, a još više nas je iznenadilo kada smo shvatili kakva je ona privatno. U “Pinkovim zvezdicama” mi je delovala nadmeno, uvek je isticala svoje mišljenje u prvi plan i umela da kritikuje decu. Doživela sam je nekako kao prepotentnu, ali kada sam je lično upoznala, mišljenje mi se potpuno promenilo. Neverovatno koliko je prijatna, ljubazna i vaspitana. Živim u zgradi baš preko puta nje, često se viđamo i nema dana da me ne sretne na ulici i da ne priđe da se javi i pita kako sam. Vedrog je raspoloženja, temperamentna i uvek nasmejana. Baš smo je zavoleli svi, mislim da niko iz kraja neće imati na šta da se požali kad su u pitanju ona, njen suprug Raša i ćerka. Devojčicu su naučili svim manirima, oni su jedna jako lepa porodica – kaže komšinica Mira Gašić za “Scenu” i napominje da i njena porodica voli da zastane na ulici i popriča sa pevačicom.

Jedan komšija rekao je da Gocu i Rašu neretko sretne u kraju dok šetaju parkovima i završavaju svakodnevne obaveze, kao i da iako nije upoznao ove supružnike o njima je dosta čuo od prijatelja.

Taj sprat kuće u kojem živi Goca se dugo prodavao. Ovaj naš kraj je porodičan, svi se mahom znamo i stanari se retko menjaju, postali smo dobri prijatelji. Brzo se među nama proširila vest da imamo “došljake”, te da će u velikoj kući živeti upravo Goca Tržan. Rašu i Gocu često viđam u kraju kako šetaju, imamo dosta prirode i zelenila pa je lepo. Nisam imao priliku da ih upoznam, ali sam o njima čuo samo reči hvale. Komšije su ih lepo prihvatile. U njihovoj kući je i jedan sused sa kojim mnogi imaju probleme, živi na spratu iznad pevačice, čak se ni on zasada nije žalio – priča on..

Nedaleko od Gocinog i Rašinog novog doma je i auto-perionica, a s obzirom na to da su ovi supružnici vozači, ne čudi nas što su zaposleni otkrili da često svraćaju kod njih.

Ona doveze automobil, a Raša je sa njom na mestu suvozača. Operu auto, pa produže dalje, nema ovde nešto puno zadržavanja. Uživo mi ne deluje kao na televiziji, dosta je prirodnija i nema puno šminke na licu. To sam odmah zapazio, kao i činjenicu da se retko pojavljuje bez supruga – ispričao je radnik Darko.


scandalIvan Vučićević