Posle više od deset godina koliko je živela u Mirijevu, Goca Tržan se preselila u Rakovicu, gde je kupila kuću.

“Mateja će POPITI METAK!” Žestok momak se ostrvio na Matijevića zbog Tare! Ni ne sluti šta ga čeka!

Edis stigao u Novi Pazar da se suoči sa Zilhom! Neće mu biti dobro kad čuje KOLIKO mu para TRAŽI!

Šok otkriće – ovo je prava istina o vezi Stanije Dobrojević i Marka!

Goca Tržan jedva čeka završetak radova!

U novom porodičnom gnezdu ona živi sa ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Međutim, njihova kuća više neće izgledati ovako jer se uveliko spremaju da je renoviraju, ruše i grade neke prostorije iznova.

Iako su se u novi dom uselili nedavno, pevačica je odlučila da ga gradi ispočetka. Kako Blic saznaje, radovi počinju u narednih nekoliko nedelja, zavisi od vremenskih uslova, a o svemu su se prethodnih meseci konsultovali s arhitektom, koji je njihov kućni prijatelj.

– Kada su se preselili, Raša je u prizemlju kuće napravio studio gde svira i komponuje, a često mu se i Goca pridruži pa zajedno sviraju i pevaju. Na spratu iznad je njihova porodična oaza u kojoj provode najveći deo dana, tu su im prostoje za uživanje, spavaća soba, kuhinja… Kada su se uselili prošle godine, oni su samo doneli stvari i nisu prostor prilagodili sebi. U međuvremenu, Goca je počela da se bavi blogom, pa je odvojila deo stana i za snimanje svojih klipova – kaže izvor za Blic, i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B8eHfy1JzyJ/

– Zato je Goca insistirala da renoviraju kuću, ali su čekali proleće da počnu sa radovima. Ona je temperamentna i voli da sve drži pod kontrolom, pa je svesna da joj neće biti lako da mesece provede u razgovoru i dogovorima sa majstorima. Ona smatra da svi treba da se presele u hotel dok se budu rušili zidovi i gradile nove prostorije. Ovo rušenje i građenje će je koštati kao manji stan, a radovi će se završiti do kraja leta.

U adaptiranom domu Tržanove svako će imati svoj kutak, Raša za svirke, Lena za drugarice i učenje, a Goca za snimanje bloga.

– S obzirom na to da su naprasno doneli odluku o napuštanju stana u Mirijevu zbog svega što se izdešavalo, nisu imali mnogo vremena da odaberu kuću za kupovinu. Prostorija u kojoj je Raša svirao nije imala zvučnu izolaciju, a sada će imati – kaže izvor.


ScandalPrivatna arhiva