Goca Tržan odavno želi da ugradi silikone u grudi, međutim, ne sme ni da se usudi jer ima problema sa tumorima, saznaje magazin Scandal!

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Balašević je jedva čekao da ona OMATORI! Živela je na ULICI!

Darko Lazić će dići ruku na Anu Sević! Njih dvoje još nisu raskrstili – upozorava on!

Goca Tržan priznaje da joj nije svejedno!

Njoj je, naime, 2013. otkriven tumor na jednoj dojki, a onda pre godinu dana i na drugoj, tako da ne sme ni da se usudi da stavi implante!

– Kod Goce su se pojavili dobroćudni, benigni tumori, ali i oni moraju da se prate. Ako se ne pridržava saveta lekara, ti tumori mogu da prerastu i u zloćudne, a to nikako ne sme da se desi. Zato je Goca Tržan preplašena – otkriva izvor magazina Scandal! i dodaje:

– Sa druge strane, ona bi volela silikone, , jeste da ima poveće grudi, ali želi da ih malo učvrsti jer su se malo opustile od trudnoće. Ona sada nastoji da bude sigurna da su tumori sanirani i da se neće ponovo pojavljivati, pa kada do toga dođe, tek će onda zakazati korekciju i ugradnju silikona. Ipak joj je zdravlje najvažnije iako je i sama rekla da je mogla stan da kupi od para koje daje na mezoterapije, fejslifting i druge tretmane, te preparate za negu i podmlađivanje – zaključio je izvor za magazin Scandal!


Scandalinstagram prinscreen