Za Gorana Karana će 2018. biti vrlo bitna godina. Publici spotom “Moja košulja” najavljuje izlazak novog studijskog albuma “Glas juga” koji će se naći u prodaji od sledećee nedelje.

Od prošlog studijskog albuma “Čovik tvoj” je prošlo pet godina i njegova verna publika s nestrpljenjem očekuje izlazak novog.

Pesma “Moja košulja” je senzualna i poziva na ples, te se činila pravim odabirom za najavu novog albuma. U izradi spota su učestvovali profesionalni igrači koji su svojim pokretima odlično istaknuli atmosferu pesme, a snimalo se u Splitu i Šibeniku.

“Pesma ‘Moja košulja’ je najavni singl mog novog albuma ‘Glas juga’, u izdanju Scardone. Uz izvrsnog Nikšu Bratoša u ulozi producenta i multi-instrumentalista, tu je i Zlatan Došlić koji je odsvirao klavir i harmoniku. Za ‘Moju košulju’ sam napisao stihove i muziku, a slika koja me inspirisala za pesmu je jako intrigantna; žena koja oblači mušku košulju… Taj prizor odaje vrlo intiman trenutak potvrde bliskosti i odluke o budućnosti veze. Oblačenje košulje voljene osobe je čin osobnog izbora i siguran znak da se jučerašnja ljubav prelila u današnji dan. I nakon tanga, tango, dame biraju. Tako je to uvek u ljubavi”, kaže Goran.

Goran će 23. aprila održati koncert u Zagrebu, a kao svoje specijalne goste najavljuje Severinu i Petra Grašu.

 


scandal!promo