Pre devetnaest godina, glumica Lidija Vukićević stavila je tačku na brak sa tadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Od momenta razvoda ljubavni život držala je daleko od očiju javnosti.

Iz te ljubavi ima sinove Andriju i Davida, ali ako biste je pitali da li bi ponovo bila spremna da stane na ludi kamen, objašnjava:

– Nikad ne reci nikad, ali nemam nameru da se ponovo udam. Ne treba gubiti vreme sa osobama koje vam ne odgovaraju radi eventualne sigurnosti. Život je jedan i moramo ga živeti punim plućima – odgovorila je Lidija na pitanje magazina “Hello” o tome da li će se ponovo udati.

Ne krije da udvarača ima na svakom koraku, ali postoji jedno pravilo kom se već dugo pridržava.

– Meni adrenalin ne stvaraju ni jahte, ni skupi automobili, niti bilo kakakva materijalna čuda. Ko god je pokušao da mi se udvara na taj način ostao je kratkih rukava. Znam da je u jeku moje populanorsti vladalo mišljenje: “Ako hoćeš da budeš sa njom, moraš prvo da je izvedeš na večeru u Hajat”. Totalno površno, da ne kažem glupo. One za koje nisam bila zainteresovana pretvarala sam u drugove.(smeh) Nikada nisam bila gruba, ali sam jasno stavljala do znanja gde je granica koja se ne prelazi – izjavila je glumica.

OVAKO NEŠTO NIKAD NIJE OBJAVILA: Lidija Vukićević pleni izgledom BEZ GRAMA ŠMINKE, ali svi gledaju u njen stomak!


scandal!instagram