Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće se na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održava od 20 – 23. februara.

I u 2020. godini, HG „Budvanska rivijera“ nastavlja da unapređuje kvalitet usluge u svim hotelskim objektima, uz konstatno uvođenje novih sadržaja u korak sa aktuelnim tržišnim trendovima. Kompanija će kontinuirano raditi na zadovoljenju potreba i zahteva savremenih gostiju trudeći se da im boravak u hotelima Grupacije bude autentičan i nezaboravan doživljaj.

Turističko naselje “Slovenska plaža” – zeleni raj u srcu Budve, i ovog leta biće najatraktivniji deo ponude Hotelske grupe Budvanska rivijera. Prepoznatljiva po njegovanim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dečijim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, “Slovenska plaža” pruža idealne uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

Hotel “Aleksandar” predstavlja biser hotelske ponude grada Budve. Na svega 15 minuta hoda 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada, u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim
zelenilom, hotel Aleksandar iznova budi emocije i oduševljenje gostiju. Novi sadržaj u ponudi hotela ‘’Aleksandar’’ jeste hotelska plaza udaljena na samo 15m od hotela.

Hotel Palas u Petrovcu odavno je prepoznatljiv na turističkoj mapi Crne Gore i regiona, kao jedan od najljepših hotela na ovim prostorima. Smješten nadomak obale mora u Petrovcu, uvek je bio atraktivna destinacija za istinske hedoniste i prava oaza za odmor i relaksaciju. Gostima je na raspolagnju hotelska plaža što je novina u ponudi hotela Palas.

Hotel “Castellastva” sinonim je za ušuškan odmor u prirodnom mediteranskom zelenilu. Hotel nudi kompletan sadržaj za ugodan i jedinstven boravak – prijatne i udobne sobe, otvoreni
bazen, mini wellness i hotelsku plažu. Ne sme se zaboraviti tradicionalno gostoprimstvo osoblja kao ni to da će gosti uživati u kulinarskim specijalitetima, kako domaće tako i
internacionalne kuhinje.

S obzirom da gosti iz Srbije već dugi niz godina rado biraju neki od pomenutih hotela „Budvanske rivijere“, kompanija će predstaviti hotelsku ponudu za predstojeću turističku sezonu
uz povoljnosti za sve one koji na štandu rezervišu svoj odmor.

Na Sajmu će biti aktuelne promotivne ponude povodom uskršnjih i prvomajskih praznika, kao i popust od 15% za rezervaciju boravka u periodu glavne turističke sezone.
Za sve posetioce štanda Hotelske grupe „Budvanska rivijera“, biće organizovana nagradna igra u kojoj će imati priliku da osvoje ljetovanje u „Slovenskoj plaži“ i paket aranžmane u hotelima „Aleksandar“ i „Palas“.

Štand HG „Budvanska rivijera“ možete posjetiti tokom trajanja Sajma turizma, u Hali I, Beogradskog sajma (broj štanda 1309).