Stanija Dobrojević progovorila je bez dlake na jeziku o svom privatnom životu!

Gledateljka je rekla kako je Stanija čak i Luni Đogani nanela bol, jer je u emisiji gde je gostovala sa njom nosila plavu periku.

– Stavila sam plavu periku da bih nanela Luni bol. Imam 34 godine i jedina neostvarena želja mi je da budem majka. Produžila sam svoju mladost, ostvarila se u materijalnom smislu, završila fakultet, ali sam bežala od ljubavi. Kada dođe na red porodica i deca, želim da se povučem iz ovog sveta. Sve u svoje vreme, ne treba niko da brine – rekla je Stanija.

Ona je otvorila dušu i o svojoj ljubavi sa Markom i otkrila zanimljiv detalj.

– Ljubav škripi već godinu dana, desio mi se emotivni krah, tada sam ušla u rijaliti. Marković je uneo vedrinu i osmeh na moje lice. Marko mi se prvo sviđa fizički, sve mi je prijalo, kada me zagrli i pipka i štipka. Zbližavanje sa Markom je krenulo iz inata, posle one priče sa Norom. Danas sam se čula sa Markovom majkom i rekla joj da mi oprosti što sam ga maltretirala poslednjih dana. Rekla mi je hvala što ga čuvam, podržava nas, imamo podršku i od strane moje porodice. Jedino je problem ta razlika u godinama – izjavila je Dobrojevićeva u “Narod pita”.

Šok izdanje Stanije Dobrojević: Došla u emisiju samo u brusu, a tek kada vidite ovo! (foto)


scandal!printscreen