Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone “Zadruge”, gostovala je u jutarnjem programu Pink televizije “Novo jutro – Dea i Sarapa”.

Ona je ovom prilikom promovisala svoju novu pesmu “Potpis”, a otkrila je i da radi na pripremi svog prvog albuma.

“Polako pripremam album, polako, ali sigurno. Nisam očekivala toliko celu ovu situaciju. Ja se trudim da dam svoj maksimum u svemu što radim. ‘Potpis’ je pesma koju sam ja otpevala iz srca. Postoje mnogi primeri da sam kratkog daha, ali to sa mnom nije slučaj. Imam tim saradnika koji stoje iza mene. Nije isključeno da će se snimiti film na osnovu mog života, ako odluče da to rade, nadam se da će biti neko iz Holivuda”,  rekla je Kija.

Voditelji nisu propustili priliku da Kockarevu pitaju za njenog bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, od kog se nedavno razvela.

“Naravno da ne bih imala ništa sa njim, jer je bio sa Lunom. I mrzimo se i volimo, to je tanka linija. Tu postoje neke stare emocije. Mislim da mu nikad neću oprostiti. Mogu da se malo udaljim i da prestanem da mislim na to. Ali svaki put kad ga vidim dotaknemo se neke teme. Na snimanju ‘Premijere’ se nismo posvađali, on se naljutio jer ne zna da se našali na svoj račun”, rekla je Kristina.

Ona je istakla i da je pre tačno godinu dana, 6. septembra 2017, svog muža ispratila u bolju budućnost, a već ove godine u isto vreme ona sama gradi sopstvenu bolju budućnost bez supruga, ali sa velikim iskustvom.

Kija će odlepiti zbog ovoga: LUNA SE SASTALA SA STEFANOM KARIĆEM. A EVO KO IM SE JOŠ PRIDRUŽIO!


scandal!printscreen