Zvezda devedesetih, Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Od te tragedije se i dalje nismo oporavili, a ovaj datum posebno je važan jer bi Ksenija danas napunila četrdeset dve godine.

Atraktivnu crvenokosu nema ko nije voleo, svojom harizmom je plenila i osvajala, a mnogi smatraju da se takva zvezda neće ponoviti.

Pamtićemo je po hitovima koji se i danas slušaju u diskotekama “Škorpija”, “Dečko mi je umoran”, “Pizza”, “Mene ne zanima to” i mnogim drugim.

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom “Požuri”, koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije izdala nijedan album.

U životu su je spajali sa mnogim momcima, jedan od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe “187”, koji je preminuo pre šest dana usled operacije srca.

Mnogi smatraju da je Bane bio njena najveća ljubav, a kada je ušla u romansu sa manekenom Filipom Kapisodom sve je krenulo nizbrdo.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji “Vi pitate”, Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Samo nekoliko dana nakon toga, maneken je usmrtio svoju devojku, a potom i sebe.

Na današnji dan mnogi Ksenijini prijatelji prisetili su se njene veličine i podelili emotivne poruke, a najemotivniji je post njene sestre Mie Pajčin.

– 42? Danas bismo to proslavljale. Zamisli, ja 22. Koliko vreme leti, čoveče. Toliko toga bih volela da ti ispričam, ali… Znam da me čuvaš, znam da se smeješ gore jer si i tamo najlepša i tamo im zavodiš red. Ono tvoje… Misli na tebe i voli te tvoja sestrica. Ksenija je tu – napisala je Mia i okačila njihovu sliku iz detinjstva.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!printscreen, instagram