Dvadesetogodišnja Mina Vrbaški je podigla Srbiju na noge kada je otvorila dušu i ispričala da je sa muškarcima imala odnose za novac, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti.

Njene reči su izazvale pravu buru i nebrojene oprečne komentare, neki su se trudili da je razumeju, neki su je oštro kritikovali, a ona je za “Scenu” otkrila da nije jedina iz Zadruge 2 koja se time bavila.

– Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojaka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam – oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:

– Mama i ja još nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve – tri godine, kada se sve slegne.

Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svetlu pokaže u Zadruzi 3.

– Nadam se da će tada biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi volela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gde sam i šta radim, što baš i ne može u spoljnom svetu – navodi ona i dodaje da sada svakoga dana radi na sebi:

– Jedva sam čekala da izađem da se promenim i poradim na sebi. Mislim da se na meni vidi da se pozitivno menjam i da napredujem.

U “Zadruzi” je plakala zbog bake koja je bolesna: Evo kako Mina Vrbaški sada provodi vreme sa njom!


scandal!printscreen