U vreme kada se, na koju god stranu se okrenemo nameće to da žena mora da izgleda savršeno, one koje kubure sa kilogramima meta su svačijih kritika.

Jedna od njih je i Indira Aradinović Indi koja godinama unazad ima problem sa viškom kilograma zbog čega je često prozivaju, naročito putem društvenih mreža.

– Bila sam klinka kada sam snimila “Bato, bre”. Imala sam samo 19 godina i s ove vremenske distance mogu reći da tada nisam bila spremna za takav hit. U ovom poslu je od suštinske važnosti da budete psihički stabilni, ali i spremni za sve što javan posao nosi, za ono što je lepo, ali i za one ružnije stvari. Lepim ženama je teško, pogotovo ako im kažete da su nekada važile za najlepše. Lepota nosi mnogo tereta sa sobom, bez obzira na to kojim poslom se baviš. Ako si lep, moraš se boriti duplo više. Treba da se dokazuješ, da budeš spreman na prozivke i provokacije. To će vam potvrditi mnoge moje koleginice, koje su doživele slične stvari kao ja – počela je Indi.

– Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Celi život je borba, nema “neću” i “ne mogu”. Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vreme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet – objasnila je ona a piše Telegraf.

Podsetimo, Indi je nedavno napisala da se javno odriče sestre Edite, a sada na tu temu kaže da smatra da je pogrešila.

– Niko nema idealni odnos u porodici. Pogrešila sam što sam to javno rekla, a u tom trenutku moja slabost je bila jača. Edita je moja rođena sestra, a nas dve se bavimo javnim poslom i ljudi jedva čekaju da se desi nešto loše. Jedva čekaju da budemo zavađene, jer važimo za ozbiljne vokale i obe imamo predispozicije za veliki uspeh. Kod nas je stalno dinamično, uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je veoma strastvena i temperamentna, baš kao i ja. Naš karakter je sličan, ali opet smo veoma različite. Srećna sam zbog njenog uspeha – objasnila je Indi.

“Žao mi je!” Lunina sestra došla na Slobinu promociju, pa progovorila o njenim suzama u Zadruzi!


scandal!instagram