Indira obećava ludu zabavu i više od dva sata pesme za prvi koncert u Beogradu u 2019. godini.

“Ljubav između mene i publike koja dolazi na koncerte u Kasini je toliko velika i čvrsta da sam jako ponosna na nas. Uvijek su to druženja i koncerti za pamćenje. Obećavam da ću i 16. januara dati najbolje od sebe, a želim vas sve sretne i nasmijane u publici. Želim da pjevamo i plešemo zajedno i tako otvorimo sezonu odličnih koncerata u najboljem klubu u gradu.Čekamo vas i pjevamo u Kasini u srijedu , zato brzo rezervirajte svoje mjesto. Dolazi Indira Forza i najbolja zabava.”

“NISAM SPAVALA” IME JE AUTOBIOGRAFSKE PJESME ZA KOJU JE SPOT SNIMLJEN U NOVOM SADU

„Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mesta do mesta, ova pesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih meda!“, kroz smeh nam je ispričala Indira koja jedva čeka još jednu ludu noć bez spavanja , 16.januara u klubu Kasina by Community u Beogradu.

“Puno je posla i zna se dogoditi da 22 sata provedem budna kada idem na put i snimam spot. Tako je bilo i ovaj put kada sam u Novom Sadu snimala spot za pjesmu “Nisam spavala” s odličnom ekipom Video Bar Medijom, koju je predvodio moj dragi prijatelj Filip Belan. Krenuli smo u 3 ujutro iz Zagreba, snimali cijeli dan i vratili se u Zagreb u 1 sat u noći drugi dan. Naravno bez spavanja jer sam u Zagrebu taj dan imala drugo snimanje. Često mi se događaju takve situacije pogotovo zadnja tri mjeseca od kad promoviram novi album Valkira, ali ništa mi nije teško za moju publiku, koja je uvijek uz mene”, objasnila nam je nasmijana i puna energije Indira.

Ne propustite rezerisati svoje mesto u Kasini i pevati i plesati uz ” Nisam spavala” i druge brojne hitove iz 22 godine duge karijere energične pevačice.

Kupite SCANDAL! Ispovest rođake Dragane Mitar: KAKO JE IZGUBILA PAVLOVO DETE I KAKO JE MUŽ TUKAO! Preživljava novi pakao: MORA NA NOVU OPERACIJU! (VIDEO)


promoMiloš Stokić/promo