Iako je pored majke Edita Aradinović bila sve vreme uz svoju sestru Indy kada joj je život visio o koncu nakon operacije želuca, njih dve su se ponovo posvađale!

EDITA JE POČELA DA GUŠI INDY

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Indy više nije mogla da izdrži Editine stalne pridike i prekomernu brigu, pa joj je skrenula pažnju da malo iskulira i smiri se jer je sada sve u redu, međutim, briga je bila jača od Edite i ona je nastavila da kritikuje stariju sestru!

PROČITAJTE JOŠ: “Teodora, vidim li te pored Lukasa, KOSTI ĆU TI POLOMITI!” Mama Džehva BESNA kao ris!

PROČITAJTE JOŠ: Miljana: “Sve sam DEBLJA i DEBLJA! Do Zadruge 4 ću SMRŠATI!”

PROČITAJTE JOŠ: Marina TEŠKO BOLESNA zbog Darka! Plaši se da će ih kamataši SVE POBITI!

– Kada se oporavila i izašla iz bolnice, Indy je brzo nastavila sa normalnim životom jer se, Bogu hvala, oseća dobro. Međutim, Editu to nije umirilo, te je svako malo zivkala sestru da je kritikuje. Te što ideš na snimanja, te smiri se, te lezi, te šta si jela… Indy je to počelo da guši – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Zna ona da Edita nema loše namere, naprotiv, ali neće ni da trpi stalna zivkanja, tako da su se ponovo posvađale. Ni na Instagramu se više ne prate. Ali… To su njih dve, vole se najviše na svetu, a uvek su kao rogovi u vreći – zaključio je izvor za SCANDAL!.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM