Ognjen Amidžić ugostio je sinoć u svojoj emisiji “Amidži šou” pevačice Daru Bubamaru, Kaju Ostojić, Miju Borisavljević i Anabelu Bukvu.

Dok su odgovarali na pitanja iz kviza, Anabela je otkrila nešto što niko nije znao. Pitanje je bilo ko je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji, a Anabela je odmah rekla da je to bio pevač Deen i ispričala da su zajedno trebali da budu na velikoj sceni.

“Znam da je Deen, zato što sam i ja trebala da idem sa njim. Ali su nam se menadžeri posvađali. Mi smo snimili pesmu “Ja imam nekog” i posle toga su došli na ideju da idemo na Evroviziju, ali su nam se menadžeri posvađali, moj menadžer je bio Gagi i eto… Ništa. U odličnim smo odnosima sad (Gagi i ona), odličnim nikakvim. Preko Lune čujem šta radi u Zadruzi, ali nema smisla da sad to pratim, pratim mog druga Mirka. Vole ga ljudi, ne znam šta mu se desilo, pukle ga neke emocije”, ispričala je Anabela.

Anabela dalje nije komentarisala situaciju sa Deenom, ali su zato mnogi prokomentarisali kako je to bio veliki propust u njenoj karijeri, jer bi njena slava verovatno prevazišla granice Srbije, kao kod mnogih drugih učesnika Evrovizije, koji su nakon učešća na ovom takmičenju dostigli svetsku slavu.

 

GAGI PRODAO SVOJU KRV: S Milošem Bojanićem TRAČARI Editu i Indi! Odao TAJNU O SESTRAMA Aradinović!


scandal!Ivan Vučićević