Samo u novom broju tabloida SCANDAL! pročitajte ekskluzivnu ispovest Leontine Vukomanović! Članica žirija Pinkovih zvezdica otkrila je šokantne detalje iz svoje prošlosti!

“Prve pare sam zaradila kada sam pisala i komponovala pesmu Plavi haos za Vanesu Šokčić! To je bilo toliko novca da sam platila sebi kiriju za šest meseci unapred! Toliko sam bila srećna da ne mogu da vam opišem, posle su dolazili hitovi koje sam radila za Sanju Đorđević, Sašu Matića, Tošeta Proeskog koji je sa mojom pesmom i pobedio na Beoviziiji, ali period pre toga bio je jako težak”, rekla nam je Leontina i dodala:

“Pamtim zauvek jedan težak period! Grozno mi je bilo, a trajalo je četiri pune godine, od 1992. do 1996. godine! Suočila sam se sa nekim nepravdama! Neko ko sasvim nema talenta i samo otvara usta, a ti pevaš za njega, i te kako je uspešan, ide na nastupe, putuje, zarađuje novac od toga, a ti nemaš da preživiš i ne možeš sebi da platiš kiriju za stan i hranu”, otvorila je Leontina dušu za SCANDAL!

Šta je još sve Leontina morala da trpi i kroz šta je prošla da bi postala poznata i uspešna, sa kakvim se sve nepravdama susretala, te koliko je dugo čekala na pomoć kolega, čitajte samo u najčitanijem i najtiražnijem tabloidu SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!


Marjan KamenovićIvan Vučićević