Rada Manojlović i Milan Stanković jedni su od najuspešnijih pevača koji se se proslavili učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a oboje su postali “Grandovi” puleni 2007. godine kada su postali finalisti ovog takmičenja.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

POKLEKAO! Miljana uspela da odvuče Zolu u krevet, ali nije očekivala OVO! (VIDEO)

Rada i Milan su i dalje bliski!

Tokom takmičenja su se družili, kao i godinu dana nakon učešća u ovom šou programu, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori.

Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

View this post on Instagram

☕️

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

– Samo bi neko umobolan pristao da po zadatku bude sa nekim u vezi – izjavila je svojevremeno Manojlovićeva.

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par iz “Zvezda Granda” venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je krenula da se pogoršava.

Mediji su sve češće pisali o svađama i zahlađenju u emotivnoj vezi Rade i Milana, a onda se u decembru 2012. godine pojavila priča u medijima da je Milan prevario Radu sa koleginicom Nikolijom Jovanović, što je ćerka Vesna Zmijanac oštro demantovala.

Stanković se ubrzo iselio iz stana iu kojem je živeo sa Manojlovićevom i to je bio znak da su zaista raskinuli.

https://www.instagram.com/p/B6nox6FFNhW/

Milan Stanković je nakon raskida sa Radom pevačicu optužio da ga je varala.

– Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, poverenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da verujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Poverenje se ne stiče, poverenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve reči sveta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što mogu reći da nikad nisam izdao – ispričao je Milan za “Skandal” 2013. godine.

Rada se nakon raskida sa Milanom upustila u ljubavnu vezu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a sa Milanom je ostala u prijateljskim odnosima do danas.


ScandalInstagram printscreen