Glumac Ivan Bosiljčić gostovao je u emisiji “Justro sa Jovanom i Srđanom”, gde je govorio o novoj sezoni serije “Urgentni centar”.

Ivan u seriji tumači doktora Nemanju Arsića, a kako je najavio nova sezona ove medicinske drame biće i više nego uzbudljiva:

– Generalno se u drugoj sezoni temperatura svih radnji podiže, skoro na nedopustiv nivo, ali stvarno je tako u životu. Tamo imate ljude (u Urgentnom centru prim. aut.) koji su monaški smireni i ljude koji teško podnose pritisak tog posla – rekao je Ivan, a potom otkrio da je njegov lik u jednoj od scena pretukao pacijenta:

– U drugoj sezoni zbog nekih ličnih nezadovoljstava, doktor Nemanja Arsič nasmrt prebije jednog pacijenta, zato što je otkrio da je to otac koji je premlatio svoje dete, polomio mu i ruke i noge i prijavio daje dete usputno palo. Tu sam dobro razmislio o tom slučaju, kako tretirati takve roditelje. To je kod nas u zemlji “goruća” tema. Kako se nasilje nad decom rešava. E, pa Nemanja Arsić je stisnuo pesnice i vratio meru za meru. Ni to nije rešenje i zbog toga je bio suspendovan, a videćete šta će dalje biti – rekao je Bosiljčić.

Jelena Tomašević otkrila koju PESMU je posvetila Ivanu Bosiljčiću!


scandal!printscreen