Pevač i pobednik prve sezone “Pinkovih zvezda” Ivan Kurtić kaže da poštuje put svog kolege Slobe Radanovića sa kojim se zajedno takmičio, ali da on ne bi da popularnost stiče iz rijalitija.

– Nisam dobijao pozive za rijaliti programe, a ne bih ni ušao. Nisam za tu varijantu jer mislim da to nije dobar put da gradim karijeru – rekao je Ivan Kurtić, a na našu konstataciju da je Sloba Radanović bio učesnik “Zadruge” i da je nakon toga napredovao u poslu, Ivan kaže:

– On najbolje zna šta je najbolje za njega. Sloba je jedan dobar momak. Družili smo se dosta u prvoj sezoni “Pinkovih zvezda”. Samo reči hvale za njega imam, peva izvrsno. Ide dobrim putem što se tiče pesama. Želim mu sve najbolje.

Kurtić neće da bude učesnik rijalitija, ali planira da snimi nove pesme.

– Nakon Beovizije spremam novi album. Možda ću se odlučiti za neki malo drugačiji pravac. Biće mnogo iznenađenja od mene u narednom periodu. Najverovatnije ću nastaviti saradnju sa Marinom Tucaković. Ona je neponovljiva i treba iskoristiti sav njen talenat – kaže Kurtić, a piše Blic.

Na sceni Beovizije delovao je veoma sigurno, ali mu to nije obezbedilo odlazak u Izrael.

– Primetio sam da je mnogo ljudi tek sad shvatilo tekst pesme “Bella” i tek je sada krenula cela euforija oko pesme i ljubav prema njoj. To me baš raduje – kaže Kurtić.

SLOBA OTKRIO KOJU POZU KIJA NAJVIŠE VOLI: Kockareva htela U ZEMLJU DA PROPADNE, a onda je morala da spomene Lunu!


scandal!instagram