Ljubavni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša već mesecima je glavna tema u „Zadruzi” . Nakon što su javno priznali da su više od prijatelja, svedoci smo svakodnevnih svađa i ljubomornih scena.

SADA JE SVE OTKRIVENO!

Poznato je da je oženjeni košarkaš prvo bio u prisnom odnosu sa Ivanom Šopić, što mu Maja često prebacuje. Kada su Ivana i Janjuš pre nekoliko meseci boravili u hotelu, došlo je do vrelih dodira ispod pokrivača. Naime, na snimku se vidi kako atraktivna zadrugarka spopada Janjuša.

Danas u toku dana su se ljubavnici, Maja i Janjuš posvađali, te su pale teške uvrede. U naletu besa, Maja je otkrila šta su Ivana i Janjuš radili u hotelu.
„Jedi g*vna! Glumiš mi tu nekog mangupa. Idi stavljaj prstiće i govori “k*rvice” pa onda reci kome si to radio. Od svoga druga devojci. Da te ja naučim pameti za dva i po minuta”, vikala je Maja.

Novi SCANDAL! EKSKLUZIVNO! GASTOZ OTKRIVA SVE LUNINE MRAČNE TAJNE: OVO ĆE JE RASTAVITI OD MARKA! Nova afera: MRKA MORA NA DNK TEST – HOĆU SVOJE NASLEDSTVO – preti sin iz Kraljeva! (VIDEO)


ScandalPRINTSCREEN