Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan još jednom je pružila podršku pevačici Severini Kojić, kojoj je hrvatski sud pre dve nedelje oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Rudanova je gostujući u emisiji „Hit tvit“ na Televiziji „Pink“ odluku hrvatskog pravosuđa okarakterisala kao „slučaj kolektivnog silovanja“, a Hrvatsku kao „ženomrzačku zemlju“.

– To što se dogodilo Severini se desilo i meni, ali i mnogim ženama u Srbiji. Naša država mora da donese zakone koji će biti na strani žena, ali isto tako treba da stanemo na put korupciji u pravosuđu – kaže Sindi i dodaje da Rudanova nije bila preoštra kada je odluku hrvatskog pravosuđa okarakterisala kao „kolektivno silovanje“.

– Svako ko je iole normalan, razmišlja tako. Meni u ovim situacijama najviše smeta kada sud obrazloži svoju odluku tvrdnjom da „roditelji nisu mogli da se dogovore“. To je prazna fraza jer je dogovor unapred osuđen na neuspeh, tim pre što se muškarci svete ženama kada im oduzimaju decu. Nije normalno da se sud tako iživljava nad jednom majkom i detetom jer su na kraju deca ta koja najviše trpe – kaže Sindi za Alo.

Ona nije odustala od borbe da povrati starateljstvo nad ćerkom.

– Sada me čeka nov proces, sve mora da ide ispočetka. Problem je što to dugo traje i što niko neće moći da mi vrati izgubljeno vreme, koje sam mogla da provedem uz svoje dete – rekla je pevačica.

Inače, Severina Kojić održala je u subotu koncert pred zagrebačkom publikom u prepunoj „Areni“. Seve je na početku koncerta zamolila publiku da se zajedno pomole, a kada je zapevala pesmu „Rođeno moje“, završila je u suzama.

– Ovu pesmu ne pevam samo za svog sina nego za svu decu sveta i za sve majke koje se bore za svoje – rekla je Severina i zaplakala.

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


scandal!instagram