Ivana Peters važi za vlasnicu jednog od najmoćnijih ženskih vokala na našim prostorima, premda se danas muzikom uglavnom bavi “iz senke”, pevajući prateće vokale drugim izvođačima.

Ivana je u proteklim decenijama bila glavni vokal sastava “Tap 011” i “Negativ”, dok je pre izvesnog vremena objavila i solo numeru, ali dalje angažovanje na ovom polju nije pokazala.

Članovi njene porodice, za razliku od brojnih drugih njenih koleginica, nisu iskoristili priliku da se i oni sami proslave na račun njenog imena, tako da je malo ko znao da Petersova ima rođenu sestru.

Njeno ime je Nevena Radulović, a, po svemu sudeći, ona nije nasledila pevački talenat, poput sestre, ili je naprosto shvatila da muzika nije njena najveća strast.

Nevena se ne bavi javnim poslom, ali se povremeno pojavi negde sa Ivanom, kao što je nedavno bio slučaj kada joj je pravila društvo na prestoničkoj Nedelji mode.

Petersova je podelila zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i pohvalila se svima kakva je lepotica njena sestra, a ubrzo su počeli da stižu komplimenti od strane pratilaca.

Napustila je grupu Negativ, menjala Karleušu u Zvezdama Granda, a Ivana Peters se sad pojavila u IZAZOVNOM IZDANJU i iznenadila mnoge


scandal!instagram