Kompozitor Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda “Miligram”, nakon višemesečnih razmišljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove

Reč je o mladom umetniku koji se zove Adi Šoše, za kojeg, svi koji su čuli kako peva, pričaju da ima andjeoski glas, te da njegova boja glasa i način izvođenja pesama publiku može vrhunski da zabavi, ali i da u njima probudi najlepše emocije.

– Mili je neko ko ume da prepozna kvalitet i to je i glavni kriterijum po kojem je birao novog pevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspeo je od Miligrama za ekspresno vreme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice. Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili veruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika videti vrlo brzo – objašnjava izvor za “Puls Online”.

Inače, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pesmu i spot, koji će svetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram ce imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!instagram, printscreen