Poznata blogerka Dunja Jovanić nedavno je zbog fotografije u kupaćem kostimu dobila veliki broj negativnih komentara, mahom od pripadnica lepšeg pola, a onda je otvorila dušu o tome, i to na nacionalnoj televiziji.

“Nije influenser onaj koji samo govori šta je obukao, gde to možete naći… Trebalo bi da kažemo: “Hej, stanite, ko si ti da govoriš ko je debeo?”. Na Instagramu su svi bogati, lepi i mršavi. Uživo stalno dobijam komentare da sam mala i mršava, preko slika to može da izgleda i ovako i onako. Meni je ta slika bila primer zdravog, ženskog tela. Deca stvarno misle da je moguće imati nerealno mali struk, jer gledaju fotošopirane slike. Trudnice, recimo, imaju pritisak da posle trudnoće, već mesec dana nakon, sve one imaju pločice, to je kao normalno. To nije normalno!”, rekla je Dunja Jovanić u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

“Sve žene bi bile mnogo zadovoljnije sobom kada ne bi širile mržnju. Svi bi bili srećniji kada bi bili pozitivniji. Žene, zaboravile smo da pohvalimo jedna drugu. Kad nekome udelite kompliment, to je tako lep osećaj”, dodala je ona.

Šta je Dunja još rekla u emisiji pogledajte u nastavku:

Blogerka Dunja Jovanović otišla u pevačice


scandal!printscreen