Nakon što je konačno otkrivena cela istina i prikazan snimak seksa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, sve su karte otvorene, a on je u debelom problemu!

Ena traži razvod po hitnom postupku!

Kako nam prenosi izvor blizak Janjuševoj ženi Eni, situacija je i više nego loša, i to samo po njega! Drugim rečima, nakon rijalitija, Janjuš neće imati ni porodicu, ni novac, a ni krov nad glavom!

– Ena je toliko besna i povređena da ne postoji šansa da mu pređe preko poniženja koje joj je priredio s Majom – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Ona je već predala papire za razvod, a advokati su joj rekli da će biti razvedena po hitnom postupku, te da se ne brine ni za starateljstvo! Naravno, on će moći da viđa dete u terminima o kojima će se naknadno dogovoriti sa Enom. Uprkos svemu, Ena je svesna koliko on voli ćerku, tako da mu neće braniti da je viđa jer je dobar otac – objašnjava izvor SCANDALA! i nastavlja:

– Ali, kada izađe iz rijalitija, Janjuš neće imati ni stan, ni pare! Ena je sve njegove stvari poslala kod njegovih u Prijepolje, međutim, ni roditelji ga ne žele! Pored toga, Ena je vraćala Janjuševe kockarske dugove, tako da on mora da joj preda bukvalno sve honorare! Maja kao priča da će ga zvati u svoj stan, ali njen otac Taki ne može da veruje da je njoj to uopšte palo na pamet – kaže nam izvor, a Taki ne krije da je očajan:

– Ovo je katastrofa! Ja ću da umrem ovde! Kakav Janjuš kod mene u stanu, neću da ga vidim! Ja sve razumem, i zatvoren prostor, i emocije, ali on mora da se vrati ženi i detetu! Pa ta moja ćerka nijednom nije pomislila kako je meni, a ja sam sve za nju u životu činio da je izvedem na pravi put! Pa nikad me sa ženom nije videla, sve sam žrtvovao, i šta sam dobio?! Da mi javno šalju kletve i da mi pišu kako mi je ćerka kurva! Ma Maja nije normalna šta radi tamo! Ali s njim da mi dođe na vrata, neće moći! Imao sam strptiz barove, mogao sam sto žena da imam, a sve sam to odbacio da bi moja Maja bila srećna, i šta sam dobio… Ovako da me obruka! Strašno – rekao nam je Taki koji moli Boga da se Janjuš vrati ženi i detetu jer on najbolje zna kako je bilo Maji koju je majka ostavila, pa se on trudio da joj sve to nadoknadi tokom detinjstva!

– Žao mi je i Ene, i Krune! Ja znam kako je to! Kad je Maja bila mala, plače za majkom, a ja joj mesim kolače, kupujem poklone, ma šta sve nisam radio! To su strašne stvari za decu!

Novi SCANDAL! EKSKLUZIVNO! Otkrivamo TAJNU ZLATNIH DUKATA PORODICE RAŽNATOVIĆ! Lunu podvodili za 1000 evra! Janjuš OSTAO BEZ PORODICE I PARA! (VIDEO)


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!PRINTSCREEN, IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL