Milica Kemez (24) skrenula je pažnju na sebe kada je na samom početku rijaliti programa „Zadruga“ ispričala potresnu ispovest i otkrila da je kao beba ostavljena u sirotištu, posle čega je brutalno zlostavljana u hraniteljskim porodicama, zajedno sa mlađom sestrom.

Zbog priče o teškom odrastanju, ali i zbog toga što je važila za jednu od najpovučenijih zadrugarki, seks sa Filipom Đukićem, koji je bez problema imala pred kamerama, šokirao je mnoge, ali ne i njenu bivšu prijateljicu M. T. (26), koja za „Alo!“ tvrdi da se Kemezova godinama bavila prostitucijom.

Kako kaže, Milica je malo posle punoletstva počela da radi kao hostesa u klubovima, a upravo je preko tog posla dospela u kandže prostitucije.

– Milicu poznajem pet, šest godina i nekada smo bile jako bliske. Upoznale smo se preko zajedničkog prijatelja, bogatog biznismena s kojima sam i ja, kao i mnoge devojke, izlazila. Prvi naš susret bio je u klubu, a zapala mi je za oko jer je sedela sama, potpuno odvojena od svih, nije se preterano isticala i za razliku od svih nas delovala je kao da ima 16 godina. Pitala sam tog prijatelja ko je ona, budući da je nisam viđala i da mi je delovala kao dete, pa mi je objasnio da je hostesa i promoterka kojoj je potreban novac, zbog čega ozbiljno razmišlja o prostituciji, i zamolio me da joj pravim društvo kako bi joj bilo prijatno – objašnjava M. T. koja je kroz druženje sa Kemezovom saznala i kada je zadrugrka počela aktivno da se bavi prostitucijom.

– Budući da Milica nije imala mnogo prijateljica i da je bliska samo sa rođenom sestrom, vezala se za mene i za kratko vreme postale smo jako bliske. Kako sam se i sama u tom periodu bavila prostitucijom, što je sigurno saznala preko zajedničkih drugova, oslobodila se i poverila mi se kada je počela da upražnjava seks za novac. Naravno, znala sam za to i pre nego što mi je rekla, ali sam je pustila da se oslobodi i počne da priča – objašnjava ona i ističe da se Milica prostitucijom bavila znatno kraće od svih devojaka koje poznaje.

– Milica je od samog početka bila nesrećna što je počela da se bavi tim poslom. Danima bi plakala i govorila da je primorana da spava sa muškarcima za novac kako bi uspela da zaradi i izdržava sebe i sestru. Plakala bi i jecala noću posle izlaska i seksa s mušterijama. Ubrzo je stavila silikonske grudi i korigovala usne, ali i to je uradila na silu jer se to od devojaka očekuje ako žele veću zaradu. Bilo joj je jako teško da izabere između novca kog je bila željna i normalnog života. Kao što sam i mislila, izdržala je nešto manje od dve godine, povukla se iz posla i na neko vreme nestala iz grada – kaže M. T., koja ističe da će Kemezova tek pokazati svoje pravo lice.

 

Kupite SCANDAL! Ispovest bivše žene MONSTRUOZNO Sumnjam da je Zoki Šumadinac SEKSULANO ZLOSTAVLJAO NAŠEG SINA! Milica Todorović Kod psihijatra SE LEČI OD TEŠKE DEPRESIJE – ODBIJA NASTUPE! (VIDEO)


scandal!printscreen