Marija Šerifović je dugo već najavljivala svoj odlazak iz žirija Zvezda Granda, a izgleda da je sada donela konačnu odluku.

Iako je Saša Popović svaku njenu najavu za odlazak odbacivao sa velikom lakoćom, Marija sve više potencira da je došao kraj njenom učešću.

– Snimanja su zaista naporna, kada dođem kući, skuvam čaj, istuširam se, sednem i gledam crtane filmove. Kanali za bebe me smiruju posle fijaska koji se tamo događa, prijaju mi te umirujuće frekvencije. Čiste mi mozak, dušu i telo – kaže Marija, a piše Alo.

Marija je i prošle godine u novembru pričala o mogućem odlasku.

– Još prošle godine sam rekla Saši da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od ostalih pa sam zato ostala. Već za sledeću godinu, to će biti problem, nije to za mene, već sam tamo pet godina. Želim da se odmorim od emisija i snimanja, da me se publika uželi malo. Ne mogu više da sedim i da slušam gomilu netalentovanih ljudi, a onda da tražimo najboljeg. Što je mnogo, mnogo je – rekla je Marija.

Kupite SCANDAL! Porodična osveta preko Dejana i Davida: VELIKO ZLO VRAĆAJU IM PREKO ANE I DALILE! Šta se stvarno dešava između KARLEUŠE I VRANJEŠA! (VIDEO)


scandal!promo