Po znimanju rediteljka i glumica Jelena Golubović se najviše proslavila rijaliti programima.

S obzirom na to da je jedno vreme najbolje uloge ostvarivala u njima i to sa zavidnom zaradom, Jelena se jedno vreme posvetila isklučivo ovim aktivnostima.

Menjala je ambijente, televizije i formate ali s obzirom na svoju nezgodnu narav, uvek je odličan kanditat za rijaliti formate jer je bila glavni provokator i uzrok mnogobrojnih svađa pa je svaki put opravdala ulogu i poreverenje koje su joj producenti poveralali.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Jelena osvojiti glavnu nagradu , a to se desilo 2013. godine u rijalitiju ” Farma ” pa je za ovaj angažman nagrađena ni manje ni više nego cifrom od pedeset hiljada evra.

Poznati su njeni ispadi u javnosti koje ne može nabrojati na prste ali se u poslednje vreme kontraverzna rediteljka povukla iz javnosti. Kako nas je i do sada iznenađivala svojim stajlinzima i frizurama da ne kažemo autentičnim stilom tako je uspela i sada.


Iako se nije libila da se pojavljuje u ekscentričnim izdanjima, pogotovo kada je frizura u pitanju na poslednjim objavljenim fotografijama Jelena nas je iznenadila primerenom frizurom koja joj pritom i odlično pristaje. S obzirom na to da se povukla iz javnosti verovatno se posvetila malo mirnijem načinu života što je odrazilo i na njen izgled. Ali kada je ona u pitanju sve je moguće pa nas možda iznenadi kako novom bojom kose tako i pojavljivanjima u rijalitijima koji su je i proslavili.

MORA DA PLATI 150.000 EVRA: Jelena Golubović zbog BEKSTVA IZ RIJALITIJA tužena za NENADOKNADIVU ŠTETU!


scandal!Ivan Vučićević, printscreen