Kako se šuška, Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića već neko vreme uživa u vezi sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

BILA JE LUDO ZALJUBLJENA U NJEGA!

Kako „Alo“ prenosi, Mihajlo krije od svoje nove devojke da je bio u šemi sa učesnicom “Zadruge 3” Ivanom Šopić. On to, navodno, radi, jer ne želi da pevačica zna za sve njegove afere. S druge strane, Ivana je bila ludo zaljubljena u Mihajla, pa se on posle raskida jedva otkačio od nje.

„Ivana je ceo život želela da živi na visokoj nozi, pa je uvek pokušavala da hvata momke sa dubljim džepom. Nije ona naivna. Pre dve godine bila je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Hvalila se da je on vodio u njihovu novu kuću na Dedinju u koju su se tek bili uselili. Ali ta ljubav nije potrajala jer je Ivana poprilično brbljiva, pa je Mihajlu zasmetalo što širi informacije o njihovoj vezi. Ne želeći da tajne iz njihove porodične kuće dospeju u javnost, Mihajlo je brže-bolje ostavio Ivanu i stavio joj do znanja da se pomirenju ne nada”, priča izvor blizak Ivani i nastavlja:

„Ivana je baš bila zagrejana za Mihajla, ali iako joj je skrenuo pažnju da ne priča mnogo okolo gde idu i sa kim se druže, nije ga poslušala. Počela je da ga uhodi, a njemu je to mnogo smetalo. Na lep način joj je saopštio da više ne može da bude u vezi sa njom, ali je ona poludela. Zbog nje je čak i broj mobilnog morao da promeni…”, tvrdi izvor.

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalPRINTSCREEN