Jelena Bačić Alimpić na svom Instagramu objavila je fotografiju iz zatvora Sremska Mitrovica, u kome je juče otvorena muzejska postavka koja verno prikazuje istorijsko stradanje Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Voditeljka je sve fotografije odmah objavila na društvenim mrežama, a od strašnog prizora mučenja našeg naroda podilazi jeza.

“U hotelu “Srem”, tik do Mitrovačke kaznione, danas je otvorena impresivna muzejska postavka koja verno prikazuje istorijsko stradanje Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu, kao i svedočanstva o osuđenicima iz tog perioda. Takođe, ovde možete videti originalna vešala na kojima je Karel Dragutin Hart (junak moje knjige “Njegove bele rukavice”) izvršavao egzekucije, ćeliju u kojoj je boravio Moša Pijade i još mnogo interesantnih i svakako značajnijih istorijskih činjenica uobličenih sjajnom umetničkom konceptualnošću. Svaka čast Aleksandru Alimpiću, upravniku KPZ Sr. Mitrovica (nismo u rodu, da predupredim zlurade komentare) i scenografkinji i autorki izložbe Vladislavi Munić Kanington. Eh, da, ne bih smela da zaboravim sjajnog kustosa, mladu i nadarenu Sanju Stanetić”, napisala je voditeljka u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

U hotelu “Srem”, tik do Mitrovačke kaznione, danas je otvorena impresivna muzejska postavka koja verno prikazuje istorijsko stradanje Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu, kao i svedočanstva o osuđenicima iz tog perioda. Takođe, ovde možete videti originalna vešala na kojima je Karel Dragutin Hart (junak moje knjige “Njegove bele rukavice”) izvršavao egzekucije, ćeliju u kojoj je boravio Moša Pijade i još mnogo interesantnih i svakako značajnijih istorijskih činjenica uobličenih sjajnom umetničkom konceptualnošću. Svaka čast Aleksandru Alimpiću, upravniku KPZ Sr. Mitrovica (nismo u rodu, da predupredim zlurade komentare🙂) i scenografkinji i autorki izložbe Vladislavi Munić Kanington. Eh, da, ne bih smela da zaboravim sjajnog kustosa, mladu i nadarenu Sanju Stanetić @sanjaaaa___s___ ___

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

VIP EXKLUZIV JE U PRODAJI! Tajni plan Severine i Milana OVO JE NOVA UCENA! Lazićeva Marina napala Anu Sević: MARŠ IZ NAŠEG STANA! Osman Karić: NE VERUJEM DA IVA NIJE IMALA SEKS SA STARIJIM GOSPODINOM!


scandal!instagram