SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Popularna glumica Jelena Gavrilović završila je osnovnu i srednju školu u Lazarevcu, a kako za SCANDAL! otkriva jedna njena drugarica iz tog perioda, Jelena je uvek u svemu morala da bude prva i najbolja! Drugim rečima, niko drugi nije mogao da se istakne zbog njene prevelike ambicije!

– Kad god su bili časovi ispitivanja, nismo mogli da živimo od Jelene – započinje priču drugarica i nastavlja:

Luna ponovo posetila plastičara? Ugradila novu G*ZU – Isplivale slike PRE I POSLE!

Aco Pejović uhvaćen na aerodromu! Uputio se u Španiju zbog OVOGA!

Skandal u najavi! Milica žestoko ISPROZIVALA Snežanu, a onda je Đurišićka ODGOVORILA!

– Samo je ona dizala ruku i vikala Ja, ja, nastavnice, ja sve znam! Prozovite mene! Ja sam to sve spremila i naučila! Uvek je bila bahata i puna sebe, a ako slučajno ne dobije pet nego četiri iz nekog predmeta, tada je nastajala prava drama! Plakala je, bacakala se, histerisala – govori drugarica za SCANDAL! i dodaje:

– Jelena Gavrilović je umela čak u besu i da obori klupu, i to sve bez potrebe jer je zaista bila jako dobar đak, jedan od najboljih. Ako joj nešto ne bi išlo od ruke kako je sama zamislila, padala bi u depresiju. Umesto da se igra s nama, ona je samo trčala kući da uči i čita. Ponavljala je da mora da se odseli iz Lazarevca jer kao ova sredina nije za nju, a najveća ambicija joj je bila da upadne na Akademiju umetnosti. Čak nije bila zadovoljna ni svojim izgledom! Kukala je kako je previsoka i premršava, žalila se da nije srazmermno građena, a to i sada govori u svojim intervjuima – priča drugarica i dodaje:

– Vidim da je sada uspešna, i to prilično. Izborila se s tim kompleksima i ne krije da ih je imala. Sada nas se rado seti, kad god dođe u Lazarevac, dobra je sa starim društvom i smeje sama sebi što je bila takva štreberka, ali dobro. Pa ko nije bio takav u pubertetu, svi imamo neke svoje bubice. Niko njoj ne zamera što je bila bahata i što nije htela da se druži s nama, oprostili smo joj što se nametala da samo ona odgovara i da bude najbolja u svemu! Čak nas je i tužakala i nije htela da beži sa časova, nego nam je minirala te akcije i nestašluke, ali sada je i sama svesna toga, pa se zeza s nama na svoj račun, Ispala je na kraju super lik – završava drugarica za SCANDAL!


ScandalScandal, Instagram