Jelena Karleuša je ubedila direktora „Granda“ da njenu ljutu rivalku Viki ostavi u žiriju iz prostog razloga što njihove svađe dižu gledanost,


Saša Popović osmislio je novu koncepciju nov sezon muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a predvideo je da u njoj nema mesta za Violetu Viki Miljković. Međutim, verovali ili ne, folkerku je otkaza spasla njena ljuta rivalka Jelena Karleuša!

Saša sprema nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Ovoga puta žiri će imati još značajniju ulogu u najgledanijem takmičarskom šou-programu. On je smatrao da Viki više nije neophodna, te da su Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Aca Lukas sasvim dovoljni. Međutim, Jelena je to saznala i rešila da se umeša. Ona je, naime, rekla Saši da joj je Viki veoma inspirativna, da voli da se sukobljava sa njom i da su njihove svađe uvek podizale gledanost, te da bi bila velika greška da ona ispadne iz emisije. Posle te argumentacije, Popović je popustio i rešio da za Viki bude mesta i u novoj sezoni, osim ako ona sama ne odluči drugačije – kaže  izvor i dodaje da Karleuša nema ništa lično protiv Miljkovićeve iako su njihovi okršaji žestoki.

Jelena je veliki profesionalac i najvažnije joj je da emisija bude gledana, a rasprave sa Viki to garantuju, tako da joj nije bio problem da to objasni i Popoviću. Sve je to šou-biznis – objašnjava naš sagovornik.

 

On dodaje da Popović još uvek nije održao grupni sastanak sa žirijem.

Tada će se tačno znati ko ide, a ko ostaje i kakvi su Sašini planovi. Mislim da za Viki sprema specijalni zadatak, ali da to čuva kao tajnu od ostalih pevača. Jeleni je pak važno da budu u punom sastavu jer, i pored toga što je sa Viki imala česte nesuglasice i nepodudaranja mišljenja, ona nju izuzetno ceni i poštuje. I Viki ima isto mišljenje. Verujte da svi funkcionišu kao mala fabrika, a tim koji dobija ne treba menjati – zaključuje .

 

 


ScandalIvan Vučićević