Pevačica Jelena Kostov je doživela veliku neprijatnost kada je shvatila da joj je neko hakovao telefon. Pevačica je u početku mislila da joj se telefon samo pokvario, da bi nakon par dana otkrila da je u pitanju nešto drugo.

Motiv ovog “napada” još uvek nije poznat. Možda je to neko uradio misleći da će na taj način doći do nekih kompromitujućih slika ili poruka, no osim što se iznervirala jer joj je praktično sve izbrisano, Jeleni nije naneta veća šteta:

“Dragi moji, telefon mi je bio hakovan! Ne razumem, nakon 3 dana povratila sam telefon, ali su sve poruke i podaci izbrisani, tako da imam potrebu da se izvinim svima vama koji niste dobili odgovor”, napisala je Jelena na svom Instagramu, koji je jedino što je uspela da sačuva.

Pozvali su Jelenu da video šta se dešava:

“E ne pitaj me, 4 dana sam bila odsečena od svega. Vidite u kakvom svetu živimo gde svako može da ti upadne u sistem i svako može da ti napravi karambol. Izbrisane su mi sve slike i poruke sa telefona, to su meni neke drage stvari. Koliko god da kažeš boli me uvo, nije baš tako. Sva sreća ostao mi je Instagram i vratili su mi imenik”, rekla je Jelena za Espreso.rs, a onda onako kako to samo ona ume sa velikim smehom dodala:

“Sreća u nesreći je da se moja nova pesma sa Giletom “Ponekad” toliko zavrtela da me to čini srećnom, presrećnom. U trendingu smo u prva 3 u svim zemljama bivše Jugoslavije, tako da je to fantastična vest!”

Da li Jelena Kostov veruje svom suprugu?


scandal!Ivan Vučićević