Jovana Tomić Matora ispričala je Anabeli Atijas zbog čega joj je propala veridba sa Sanjom Stanković, sa kojom je još od prve sezone “Zadruge”.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

LJUBAVNA PRIČA Anastasije Ražnatović

Vuk Kostić odlučio da živi sa mamom i sa Anom?! Saopštio voditeljki da majka ide sa njim u paketu!

Jovana ne prestaje da misli na nju!

Naime, Sanja je Matoroj gledala slike u telefonu, pa Jovana nije uspela da sakrije svoje namere.

– Imam telefon, nemam šifru, a ja se dopisivala sa njenom najboljom drugaricom Lejlom i birale. I Sanja mi nađe u telefonu slike sve. I propalo mi iznenađenje. Ona bi nanjušila. To mi je najveća želja”, rekla je Matora.

– To me zanima. Znači ona bi rodila dete? Ne mogu tebe da zamislim – rekla je Anabela.

– Znaš šta je problem, zato što i ona i ja imamo izražen taj majčinski instinkt. Ja na primer smatram da kada žena ima taj dar kad može da rodi, meni je greh ako ne. Koliko žena ima koje ne mogu… Zato mi je bilo teško kad je Dragana došla i rekla da Sanja ne gleda. I ako ne budemo zajedno, verujte mi, jer gej veze se zasnivaju na prijateljstvu, na podršci. Ja bih baš volela. Ima u Poljskoj ta klinika. Volela bih baš. Može ona da bude trudna. Stvarno bih baš volela – otkrila je Matora.


Scandalinstagram printscreen