Sinoć je u Zadruzi u toku “Pitanja gledalaca” izbila drama kada su Karađorđa Subotića pitali da objasni zašto je odbioda lakira nokte i da se depilira,  u okviru nedeljnog izazova.

Budući da su zadrugari, zbog njegovog odbijanja da uradi zadatak, dobili kolektivnu kaznu u vidu ukidanja nedeljnog honorara, nikome nije bilo drago zbog Karađorđeve odluke.

Ja to nikada ne bih radio. Mazanje noktiju, depilacija, ništa što menja strukturu ličnosti. Ta priča o kolektivnoj kazni je glupa, jer ja sam odbio zadatak. Sve ovo je ponižavanje muškog roda – rekao je Karađorđe i dodao da nema ništa protiv gej populacije.

– Ja nemam ništa protiv gej populacije, evo recimo Brendon mi je skroz ok – rekao je Karađorđe, a Brendon se umešao i rekao da on nije gej i da jeste to bi sigurno rekao.

Onda se umešala Ljuba Pantović i rekla mu da on nije dovoljno veliki muškarac.

Muškarčino, muškarčina prva misli na svoju porodicu, a ti to nikada nisi mislio. Ti si svoj lažni ponos mogao da obuzdaš. Danas svi muškarci to rade i to nema veze sa seksualnim opredeljenjem – rekla je Ljuba.

Muškost podrazumeva da se preuzme odgovornost. Nema mi logike da napusti rijaliti nekoliko dana pre završetka ovako ponaša, a stalno radi ženske poslove, rasprema, čisti, muze krave – rekla je Zorica Marković.

Moj otac je zadrt čovek, on ima pedeset i kusur godina. Bio je u zatvoru i on verovatno misli kako će njegove kolege iz zatvora na to da reaguju – rekla je Aleks.

Zadrugari su se pitali zašto je Karađorđe odbio ovakav zadatak, ako nema problema sa svojim seksualnim opredeljenjem.


scandalIvan Vučićević