Rijaliti “Zadruga” je i ovaj put “ugostio” mnogo takmičara, što muških, što ženskih i naravno da se već spekuliše o tome ko će s kim završiti.

Milan Milošević je podigao Stefana Karića, kako bi detaljnije komentarisao njegove simpatije prema zadrugarkama:

– U ovom trenutku mi se nijedna ne dopada. Miljani sam rekao da nisam opštinski pečat, nisam svaštoje*ač – rekao je Stefan.

Milan je imao potrebu da spomene Natašu Radan koja je ustala i priznala da joj je on simpatičan i da drhti kada je u njegovoj blizini.

– Mi još uvek nemamo poseban odnos. Ja kad sam u njegovoj blizini, nije mi dobro. Previše mi se dopada. Čak mi je i zavlačio ruku u gaćice – rekla je Nataša.

– Ona nema nikakve šanse kod mene, nije moj tip devojke. Jelena Pešić je moj tip devojke – rekao je Karić a onda je Jelena ustala i priznala da su bili u vezi u martu ove godine:

– Mi smo bili zajedno dva – tri meseca, sada smo prijatelji. Ponosna sam što sam bila sa njim jer je kvalitetan dečko. Razišli su nam se putevi. Viđali smo se posle toga, ali sada smo prijatelji – otkrila je Pešićeva.

Dok su tako svi bili okupljeni oko stola, neko je dobacio da su se Stefan i Jelena odlično pretvarali da se ne poznaju, kada su bili gosti u Magazin In emisiji, kao i da su se čak rukovali i predstavili jedno drugom imenom. Jelena je krenula nešto da odgovori, ali znajući da je to istina, samo se nasmejala.

 

Stefan Karić otkrio sve o odnosu sa Kijom Kockar: Tvrdi da nije psihički spreman za “Zadrugu 3”!


scandal!printscreen