Najpopularniji srpski jutjuber, Baka Prase nakon što je nedavno doživeo neprijatnost kada su mu oborili nalog na Instagramu, a zatim kada je napravio novi i taj su mu hakovali, ponovo se našao u centru skandala, zbog pesme na Jutjubu.

Naime, Baka Prase pre nekoliko dana objavio je sing pod nazivom “Ponni” koji je već sakupio blizu tri miliona pregleda i bio prvi u trendingu po slušanosti, međutim pesma i spot su ukinuti.

Numera koju je izbacio – “Poni”, ukinuta je zbog autorskih prava. Pesma i spot su nedostupni za pregled, zbog toga što su su korišćeni delovi pesme “Pure Water” pevača Migosa i di-džeja Mastarda.

– U prevodu – nije bitno što ne kršim pravila, kazniće me jer im se može i jer me ne gotive – poručio je jutjuber na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Bogdan Ilić je trenutno najtraženiji jutjuber u regionu, a hrvatski mediji neadvno su objavili da je Baka Prase najpopularnija javna ličnost među mlađim Hrvatima i da je njegova nova pesma “Poni” na prvom mestu po gledanosti u Hrvatskoj. Instagram nalog koji mu je hakovan donosio mu je 5.000 evra mesečno.

Kupite SCANDAL! DRAMA Ana Bekuta imala PREDINFARKTNO stanje! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ NAGRADE! Saša Popović u Italiji OTVARA FABRIKU! (VIDEO)


scandal!printscreen