Luna Đogani otvorila je svoj butik, a u isto vreme  pobednica prve sezone rijaliti programa “Zadruga” Kristina Kija Kockar, snimila je spot za numeru koju priprema sa članicama grupe “Ministarke”.

U toku emisije “Zadruga, narod pita” pušten je prilog u kojem su gledaoci TV Pink imali priliku da pogledaju prve kadrove spota, ali i da vide kako je sve izgledalo na snimanju spota.

Kija je izjavila da joj je bilo sjajno sa Ministarkama.

Mislim da će se devojke odlično snaći, mlađe su od mene, tako da slušajte teta Kiju – našalila se Kija na svoj račun i nastavila: Fenomenalne su, prelepe su i ja mogu samo da učim od njih. Međusobno ćemo se pomagati. Malo je i drugačija pesma, jer ima te primese iz devedestih. Ovo je više nekako neki haus devedesetih – rekla je Kristina.

Kija je komentarisala i otvaranje butika Lune Đogani, kao i muzičku karijeru svog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijaliti programu “Zadruga” upravo sa Lunom.

Čestitam i samoj sebi i njoj – pričala je Kija o Luni, a onda se osvrnula na Slobu: Ne bih rekla da on ne radi ništa, mislim da je on meni čak i rekao da će da snimi nešto za novu pesmu. Tako da ne bih rekla da ništa ne radi. Svako ima svoj put i čestitam svima na uspehu unapred – izjavila je Kockareva.

 


ScandalIvan Vučićević