Kija Kockar je nedavno na jednom događaju u Beogradu imala priliku da upozna pevača Stefana Živojinovića. Kako prenosi Srpski telegraf njih dvoje su navodno otvoreno flertovali, a na kraju večeri su razmenili i brojeve telefona.

Kija je na ovaj sastanak navodno došla sama, dok je mladi Živojinović uglavnom bio u društvu članova benda. U vreme pauze je Stefan prišao separeu kako bi se javio svojoj drugarici Milici Pavlović, a tu je bila i Kija Kockar.

– On je razmenio par rečenica sa Milicom, a onda se osmehuno Milici koja mu je nešto konstantno dobacivala. Razgovarali su kratko i suptilno se dodirivali, ali kada se Stefan vratio na binu, ona mu je stalno slala signale – kaže izvor i dodaje da Stefan nije moga da izdrži pa je na brzinu prišao Kiji i od nje zatražio broj, a nakon što su razmenili brojeve, on se brzo udaljio i posle su otišli svako na svoju stranu.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, instagram