Pevačica Kija Kockar i njen kolega Sloba Radanović okončali su brak prošle godine, nakon što ju je javno prevario sa novopečenom pevačicom Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga 1”. Međutim, iako je razvod tražila Kija, ona, navodno, nije prebolela bivšeg muža i želi da sa njim dobije dete.

– Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju oseća prema njemu, oseća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti – otkriva izvor “Kurir Starsa” i dodaje da je Kija preterala u poslednje vreme s vrebanjem.

– Pošto je želela da mu rodi dete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti – otkriva izvor.

GORAN SULTANOVIĆ ODBIO DA BUDE PORED KIJE KOCKAR: EVO KAKO MU JE ODGOVORILA!


scandal!printscreen