Poslednju objavljenu pesmu Kije Kockar “Sanjam” napisala je mlada pevačica Angelina, a ona je sada otkrila i kako je protekla saradnja sa pobednicom prve sezone “Zadruge”.

– Kija je super za saradnju. Malo je luda – počela je priču uz osmeh za “Alo.rs” Angelina.

– Ona je želela da joj napišem pesmu, a ja sam pristala jer sam imala sličnu situaciju, pa sam mogla da razumem njenu priču. Nije nam se dogodilo isto, ali bio je isti osećaj. Ona mi je ispričala svoju priču, a onda sam ja napisala onako kako sam to osetila.

– Naravno da je Kija menjala tekst pesme. Mora ona! (smeh) Ona je ubacila ceo onaj deo: “Uzmi prsten s poda. Samog sebe krivi. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti”. Ona je prvo htela da ide: “Audi se rola, 200 u krivini. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti”. Ja uopšte taj deo nisam želela da ubacim i jako smo se svađale – priznala je uz osmeh Angelina.

– Razumem je, htela je da ubaci nešto na šta se ljudi lože. Onda je sama shvatila, pa je izbacila taj deo o Audiju i stavila je: “Uzmi prsten s poda, samog sebe krivi. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti.” To je sama napisala, a ostalo je moje.

Kupite SCANDAL! PAKAO SE NASTAVLJA! POSLE OPERACIJE DESNE RUKE LEKARI SE BORE DA SAČUVAJU BRENU! Lukas u panici! Dragana VARALA EDA SA JOŠ JEDNIM OŽENJENIM! (VIDEO)


scandal!printscreen