Slobodan Radanović navodno je prodao verenički prsten koji je svojevremeno poklonio Kiji Kockar, kada ju je pitao da se uda za njega.

(NE)MOŽEŠ GA UZETI!

Naime, prema pisanju domaćih medija, ovaj komad nakita nakon razvoda ostao je kod pevača, a njoj je data mogućnost da ga uzme kad god da to bude poželela.
Međutim kada je, navodi se, zatražila od Slobe taj prsten – ni on ni njegova nova draga tako nešto i ne spominju, kao da se nije ni desilo.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena i Dijana Đoković, ekskluzivno za SCANDAL! ISTINA o odnosu sa NOVAKOM!

PROČITAJTE JOŠ: Aci Pejoviću žena OČITALA BUKVICU! Fali ti da SKITAŠ?!?

“Kija je sama izabrala i platila prsten kojim ju je Sloba verio! Kad je bila u Dubaiju, videla je taj prsten i za njega iskširala 900 evra. Sloba je trebalo da joj da pare, ali to nikada nije učinio, a sada neće ni prsten da joj vrati”, tvrdi izvor blizak bivšim supružnicima.
Kija navodno nije želela nikakvo sećanje na bivšeg muža, pa je tako prsten i ostao kod Slobe. Kada se predomislila, pa zatražila nakit nazad – bilo je kasno. Radanović ga je, navodno, već odavno bio prodao.

View this post on Instagram

Cut

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Sloba je posle razvoda rekao Kiji da će čuvati taj prsten i da može da ga uzme kad god bude htela. Kija se nedavno predomislila, pozvala je njihovog zajedničkog menadžera i zamolila da od Slobe uzme taj nakit. Ali on se uporno pravi lud i odbija razgovor na tu temu. Ne znam zašto to radi. Ili je i dalje zaljubljen u Kiju, pa želi nešto njeno da ima ili je u dugovima, pa ga je možda do sada već prodao”, zaključio je izvor Informera.


SCANDAL!PRINTSCREEN, INSTAGRAM