Kristina Kockar se useljava u stan kod svog novog dečka, Miloša Dimitrijevića, ekskluzivno saznaje Hit.

Pevačica ovih dana pakuje kofere i seli se na Dedinje, gde bivši fudbaler Crvene Zvezde, koji je poznat i po tome što je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, ima stan.

Kija i Miloš su tek mesec dana u vezi, ali su se toliko zbližili da jedva čekaju da počnu život pod istim krovom. Kada je fudbaler pitao pevačicu da pređe kod njega, ona je prvo prasnula u smeh, jer je mislila da se šali. Međutim, posle toga su ozbiljno porazgovarali i ona je na kraju pristala -kaže dobro obavešten izvor rijaliti zvezdi, koji je insistirao na anonimnosti.

Pristala je da ode na Dedinje, jer želi što pre da vidi da li mogu da funkcionišu udvoje. Ona nije u fazonu da treba 100 godina sa nekim da se zabavlja, pa tek onda da započne zajednički život. Sa Milošem joj je mnogo lepo, zaljubila se do ušiju, a i on je odlepio za njom. Čak je jednom kroz šalu prokomentarisao kako će mu Kija biti žena. Na to su se samo nasmejali i promenili temu. Ali ne bi me čudilo da završe zajedno, pošto su stvoreni jedno za drugo.

Dimitrijević trenutno živi na relaciji Srbija – Francuska, ali planira da započne biznis u Beogradu kako bi što više vremena provodio sa svojom dragom.

Miloš je započeo neke poslove u Parizu, ali sada hoće i ovde da otvori neki lokal, jer želi da se skrasi u Beogradu. Skroz je u fazonu da se smiri i u skorijoj budućnosti osnuje porodicu. I Kija ima te planove, tako da su se baš našli u pravo vreme – završava priču sagovornik Hita.

Kockareva i Miloš su se upoznali pre mesec dana u Istanbulu preko zajedničkog prijatelja.  –Kija se zaljubila do ušiju, a i Miloš je odlepio za njom. Prokomentarisao je kako će mu ona biti žena-otkrio je izvor.


scandalIvan Vučićević