Kristina Kija Kockar provela je nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je spojila odmor i posao, a u jednom od poslednjih intervjua osvrnula se na negativne komentare koje druge javne ličnosti daju o njoj.

– Ja znam da sam ja recept ako želiš da budeš u novinama, samo pomeni Kristinu Kiju Kockar. Dešavalo se da ljudi pričaju 30 minuta o svojoj karijeri, postavi im novinar pitanje: “Šta misliš o Kiji?”, napljuju me, onda u naslovu stoji moje ime. Toliko o tome koliko su bitni – rekla je Kija za emisiju Premijera i dodala:

– Prva pobednica se ne zaboravlja – aludirajući na svoj trijumf u Zadruzi 1.

Kristina je prokomentarisala i izjavu svog bivšeg supruga Slobe Radanovića, koji je rekao da ne mora više da joj peva jer sada postoji neko ko može to da radi umesto njega.

– Naravno da ima ko da mi peva, gde god da odem neko će mi nešto otpevati. Ne bavim se tim stvarima iz osnovne škole, kao što nisam PR ovima sa raznim prezimenima, ne znam ni kako se prezivaju, tako nisam ni njemu. Ne zanima me stvarno, nisam u osnovnoj školi – zaključila je Kija, a mnogi su zaključili da je komentarom o prezimenima aludirala na Anabelu Atijas, koja se dva puta udavala i menjala prezimena.

“Nestajem, nećete me videti”: Kija Kockar ostavila poruku, svi u šoku!


scandal!Ivan Vučićević