Kristina Kija Kockar izgradila je lični brend od svog imena zahvaljujući učešću u prvoj sezoni “Zadruge”, koji danas debelo naplaćuje. Naime, ona je neposredno nakon rijalitija za svoje pojavljivanje na javnim mestima uzimala 2.000 evra, a za samo dva meseca kasnije cena joj je drastično porasla – na čak 5.000 evra.

Osim što redovno nastupa sa Ministarkama, Kija je našla još jedan način da lepo zaradi i sebi priušti sve što joj je potrebno. Kada nema svirke, ona se rado odaziva na pozive da dođe u neki klub, nakratko se pojavi na bini i obrati se gostima, da bi posle toga džepove napunila novčanicama.

– Mnogi Zadrugari koriste trenutak slave da se opare, ali Kija tu daleko prednjači. Očigledno je pametno iskoristila svojih pet minuta slave da stekne kontakte i zaradi. Postala je tražena svuda, snimila je dve pesme i spotove, promovisala ih po Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama u okruženju… Ove letnje sezone prošla je sigurno deset puta bolje nego najpopularniji pevači u regionu. Iako je naprasno postala pevačica, pa mnogi osporavaju njene glasovne mogućnosti i iznose negativne komentare na njen račun, ona se ne osvrće na to i gura svoju priču. Bankovna kartica joj je ipak preča od svega toga, a i na taj način je koliko-toliko prebolela bivšeg supruga Slobu Radanovića, od kog se nedavno sudski razvela – kaže izvor Kurira i dodaje da Kija sada sebi može da priušti luksuzan životni stil, ali je njoj na prvom mestu pokretna i nepokretna imovina, pa se već obezbedila.

– Kristina je u “Zadruzi” zaradila ukupno 130.000 evra, 80.000 kao honorar za šestomesečno učešće i 50.000 za pobedu. Ona je ovog leta kupila stan u Beogradu u vrednosti od 100.000 evra, kao i novi automobil “audi A6”, koji je koštao oko 20.000 evra. Novac od glavne nagrade u “Zadruzi” i honorar pametno je iskoristila, a sada troškari sve ono što naknadno zarađuje. Reč je o prostranoj nekretnini, ima tri sobe i nije bilo potrebno renoviranje. Čim su joj pare isplaćene, ona je krenula u potragu za krovom nad glavom i uz pomoć agencije brzo je našla prostor koji joj odgovara. I kao stjuardesa je dobro zarađivala, ali od “Zadruge” i popularnosti koju je zahvaljujući njoj stekla bukvalno se obogatila – zaključuje sagovornik.

KIJA PO PRVI PUT O ČOVEKU KOJI JOJ JE POMUTIO RAZUM: Razveden je, stariji od mene, SRBIN je ali ne priča naš jezik!


scandal!printscreen