Kao bomba je odjeknula vest da su se Sloba Radanović i Kija Kockar potukli u njegovom stanu na Novom Beogradu, te da je pevača bivša žena napala kuhinjskim nožem.

Kija i Sloba su 2 godine bili u braku, a pet u vezi. Svi su mogli da gledaju dramu koja se odigrala između njih dvoje u rijalitiju “Zadruga”, kada ju je Radanović javno prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Ipak, ni tada nisu svi bili ubeđeni da njih dvoje ne gaje osećanja jedno prema drugome.

Najjači talas emocija izmađu njih tada je eskalirao kada je Kristini preminuo otac, te je Sloba sve vreme bio uz nju u teškim trenucima.

Tom prilikom Kijina majka Nadica progovorila je za medije o svom odnosu sa pevačicinim ocem, ali i o ćerkinoj ljubavi prema Slobi:

– Meni je trebalo 20 godina da kažem njenom ocu da sam ga volela kao Boga. Nju sam uvek učila da ne krije svoja osećanja. U životu sam jedino njega volela, izgleda da je tu crtu, da volimo ceo život jednog muškarca, povukla na mene – rekla je Nadica svojevremeno za medije.

Nakon rijalitija “Zadruga” Kija i Sloba su se razveli, međutim, uvek se spekulisalo da li su oni zapravo zajedno.

Posle incidenta koji se dogodio jutros Radanovićeva komšinka je otkrila neke detalje koje mediji do sada nisu zna:

On je divan, Kija je živela kod njega u stanu pre par meseci. Tada ga je vređala i vikala na njega u ulazu pred svima. Sada kod njega dolazi visoka crna devojka, vise puta smo je viđali – izjavila je ona za “Blic” , što je mnoge ostavilo u razmišljaju da li su njih dvoje jedan od onih parova koji ne mogu jedno bez drugog, a ni zajedno.

 

Svi znate ko je majka Kije Kockar, a evo kako je izgledala pre rođenja ćerke! (foto)


scandal!instagram